Cakery

Zdravá Alternatíva

Každý deň pre Vás pripravujeme z tých najčerstvejších a najkvalitnejších ingrediencií neodolateľnú ponuku koláčov, brownies, cookies, pudingov a množstva iných sladkostí i lahôdok

viac...

ktoré sú dostupné počas celého dňa v oboch častiach našej kaviarne. Naše dezerty sú starostlivo pripravované podľa našej filozofie, že nie je potrebné robiť kompromisy so zdravím pri ich výbere. Ponúkame preto bezlepkové, bezlaktózové, vegetariánske, vegánske a raw dezerty. Budete milo prekvapení, že niečo čo chutí tak dobre môže zároveň prospievať Vášmu zdraviu!

viac...

Keď niekoho prekvapíte naším zákuskom, máte zarúčené, že si ho bez výčitiek vychutnajú a to aj bez ohľadu na akékoľvek potravinové obmedzenia. Všetky objednávky je možné doručiť, alebo si ich vyzdvihnúť priamo u nás

Kvalita

Zaujíma nás čo zaujíma Vás… zameriavame sa na kvalitné suroviny aby sme Vám vždy vedeli poskytnúť poctivé, zdravé a lahodné koláče

viac...

Naše zákusky sú pre každého, bez ohľadu na potravinové alergie alebo obmedzenia (celiatici, vegáni atď.. ), no vôbec im to neuberá na chuti. Pre nás je kľúčové používať sezónne suroviny a preto celoročne pracujeme na tom, aby sme našli len tie najlepšie produkty na vytvorenie ohromujúcich a chutných maškŕt, ktorým môže veriť i Vaše zdravie.

Boli sme prvým podnikom v Košiciach, ktorý začal ponúkať RAW dezerty, čo bolo rozhodnutie založené na našej filozofii potravín, nie slepé nasledovanie trendu. Dnes je naše menu starostlivo pripravené tak, aby sme Vám ponúkli rozmanitý výber jedál o ktorejkoľvek hodine so zameraním na vysokokvalitné ingrediencie na každom tanieri

Nutričné a lahodné

Vyznáme sa v naších ingredienciách, ako aj vo vegetariánskom, vegánskom, či RAW stravovaní, no predovšetkým rozumieme tomu, ako strava ovplyvňuje naše celkové zdravie

viac...

Využívame naše vedomosti aby sme skombinovali chute a ingrediencie na vytvorenie dokonalej rovnováhy medzi tým, čo Vaše telo potrebuje a tým čo Vaše telo chce.
Snažíme sa vždy zdravšie osladiť jedlá, ako napríklad miestnym medom, agave sirupom, javorovým sirupom, ďatlami a stéviou. Takisto sa sústredujeme na zachovaní adekvátneho glykemického indexu v každom dezerte, obzvlášť ak sú RAW. Nepoužívame biely repný cukor, a ak cukor používame, tak vždy trstinový alebo kokosový

Bio & Miestne

Aj napriek tomu, že mnoho produktov je certifikovane bio, veríme, že miestne jedlo je oveľa zdravšie a “zelenšie” ako bio

viac...

Väčšina miestnych farmárov, s ktorýmí sme sa stretli na Slovensku a v okolí takisto praktizujú organické procesy, ale majú ťažkosti so zaobstaraním certifikátu kvôli jeho cene a množstvu potrebného papierovania. Pre náš je “Bio a Miestne” samozrejmosťou a nie marketingovým ťahom, preto neoznačujeme každý pokrm za Bio.. aj keď väčšinou je